Înapoi Lo Sfizio - Cucina Italiana SECONDI 0
  • TAGLIATA DI MANZO SU LETTO DI RUCOLA E SCAGLIE DI GRANA CON PATATA SALTATE
    carne de vită vrabioara, rucola, parmezan, cartofi, ceapă, pancetta, pătrunjel
    • 112 RON
  • COSTINE DI MAIALE COTTE LENTAMENTE IN SALSA BBQ CON PATATE STEAK E INSALATA COLESLAW
    coaste de porc BBQ, cartofi wedges, salată coleslaw
    • 67 RON
  • FILETTO DI MAIALE IN SALSA GORGONZOLA E PANCETTA CON PURE DI PATATE VIOLA CAROTINE
    mușchi de porc, gorgonzola, pancetta, piure de cartofi mov, baby morcovi
    • 68 RON
  • PETTO DI POLLO COTTO LENTAMENTE SOUS-VIDE CON VERDURE AL FORNO E PURE DE CAROTE
    piept de pui, Fenicul,păstârnac,conopida,sparanghel,roși chery,baby morcov
    • 65 RON
  • COTOLETTA ALLA MILANESE CON PATATE FRITTE
    Snitel de curcan cu cartofi prajiti
    • 53 RON
  • INSALATONA CON CODE DI GAMBERONI E MOZZARELLA FIOR DI LATTE E PINOLI
    - salata iceberg, rucola, morcovi, castravete, roșii cherry, seminte de pin, mozzarella fior di latte, creveți și lemon dressing
    • 59 RON
  • SPEDINO CON CODE DI GAMBERI MARINATI NEL COGNAC, RISO INTEGRALE NERO VENERE E ZUCCHINI, PURE DI PISELLI
    Creveți white tiger marinați în cognac cu orez integral Nero Venere, zucchini și piure de mazăre.
    • 73 RON
  • Fritto di gamberoni con insalata di rucola pomodorini, polenta e salsa bianca con aglio cotto aioli
    Creveti XXL prajiti in baie de ulei cu salata de rucola, rosii cherry, polenta si salsa alba aioli
    • 89 RON
  • Guancette di vitello black angus brasate al vino rosso toscano con pure di rapa sedano e tartufo, asparagi e pomodorini.
    - Obrăjori de vițel black angus gătiți lent in vin roșu toscan cu pireu de țelina și trufe , sparanghel și roși cherry
    • 138 RON
  • FRITTURA MISTA DI PESCE
    calamar, sepie, crevete, baby caracatiță, polenta (mamaliga), sos alb
    • 87 RON
  • ORATA O BRANZINO INTERO ALLA GRIGLIA CON VERDURE AL FORNO
    DORADĂ SAU BIBAN LA GRĂTAR CU LEGUME LA CUPTOR
    • 93 RON
  • Steak din antrecot de vita maturată cu cartof la cuptor și mix de salata proaspătă.
    Steak din antrecot de vita maturată cu cartof la cuptor și mix de salata proaspătă.
    • 109 RON
  • Anelli e ciuffi di calamari fritti con insalata e polenta bianca e salsa al aglio
    Inele si smocuri de calamari prajiti cu salata si mamaliga alba si sos de usturoi
    • 75 RON